Google Reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

Marit Molenaar - Meer Klanten Uit Online

Marit Molenaar: "Meer vrije tijd en rust. Niet meer elke dag mijn ads checken, erop kunnen vertrouwen dat iemand anders dit voor mij regelt"

Voordat ik met Berthine ging werken had ik zelf wel al goed door hoe advertenties werken voor mijn bedrijf. Ik gaf al langer dan 2 jaar masterclasses waarbij ik mijn leads binnenhaalde met advertenties. Ik behaalde mooie resultaten! De reden dat ik Berthine inschakelde om mijn advertentiebeheer over te nemen, was omdat ik voor lange tijd naar het buitenland ga en meer vrije tijd en rust wil daar. Niet meer elke dag mijn adds checken, erop kunnen vertrouwen dat iemand anders dit voor mij regelt.
De samenwerking met Berthine verliep soepel. Berthine komt professioneel over, neemt de leiding, weet waar ze het over heeft en komt met vernieuwende ideeën. Ze denkt niet alleen mee met advertenties, maar met het hele salesstuk. Zo heeft ze ook mijn masterclass van feedback voorzien en ondanks dat ik al 2 jaar succesvol masterclasses geef, heb ik hier toch weer een aantal waardevolle tips uitgehaald.
Uiteindelijk heb ik ‘maar’ één maand samengewerkt met Berthine en kan ik niets zeggen over de resultaten die we behaald zouden kunnen hebben met de advertenties. Dit ligt totaal niet aan Berthine. Ik heb zelf besloten om een andere richting op te gaan met mijn bedrijf, waardoor het adverteren niet meer nodig was.
Anders had ik er zeker het volle vertrouwen in dat Berthine uitstekende resultaten had geleverd!
Review Meer Klanten Uit Online

Marjolein van der Aar: "het heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild, zodat ik meer mensen kan helpen bij het beoefenen van mindfulness en meditatie."

Berthine heeft mij geholpen met het opschalen van de advertentiecampagnes voor Mindful Minuut op Facebook/Instagram. Daardoor melden zich er nu wekelijks ongeveer 100 nieuwe mensen aan voor een proefweek. Wat ik met name waardeer is haar gestructureerde manier van werken en expertise in marketing funnels. Ik vind het ontzettend fijn dat zij meedenkt over de hele funnel, na elk gesprek met haar zit ik vol inspiratie en ideeën voor meer leads en conversie. Dat heeft mij en mijn bedrijf naar een hoger niveau getild, zodat ik meer mensen kan helpen bij het beoefenen van mindfulness en meditatie. Bedankt daarvoor!
Ervaring facebook ads uitbesteden

Sabine en Folkert: "het instellen en bijhouden van advertenties was echt niet ons ding, sinds we samenwerken trekken we maandelijks ong. 4 keer zoveel klanten aan"

Berthine kwam precies op het goede moment op ons pad. We hadden de wens om ons advertentiebudget te verhogen, maar we wisten niet zeker of we ons budget wel optimaal besteedden. En eerlijk gezegd, het instellen en bijhouden van advertenties was echt niet ons ding. We kregen er geen energie van. We dachten: er moet iemand zijn die dit wél leuk vindt.

We vinden het geweldig dat Berthine niet alleen onze advertenties analyseerde en optimaliseerde, maar ons ook geholpen heeft met het marketing aspect van onze introductie masterclass en mails.

Berthine is super aardig, professioneel en een held met cijfers en spreadsheets. Ze stuurt wekelijks een heldere rapportage, zodat meteen duidelijk is wat de advertenties precies opleveren.

Sinds we met haar samenwerken trekken we maandelijks ongeveer 4 keer zoveel klanten aan. We hebben onze samenwerking met haar dan ook met onbepaalde tijd verlengd.

Kortom: Als je je advertentiebeheer wilt uitbesteden, en je wilt je bedrijf laten groeien, dan is Berthine jouw persoon.
Klant ervaring Facebook adverteren

Monique van Roekel: "Uiteindelijk heeft de lancering me een omzet van € 14.000 opgeleverd"

Ik kwam met Berthine in aanraking via de mastermind groep van Tineke Zwart. Omdat ik op de lancering van mijn Money Mindset programma advertenties wilde inzetten, had ik in die groep een oproep geplaatst. Het kennismakingsgesprek gaf mij meteen een goed gevoel. Vriendelijk, geïnteresseerd en meteen meedenkend hoe we een en ander zouden kunnen aanpakken. Tijdens de lancering heeft ze me alles uit handen genomen rondom de advertentiecampagne. Ik ben echt a-technisch en Berthine heeft steeds met veel geduld alles uitgelegd. Uiteindelijk heeft de lancering me een omzet van € 14.000 opgeleverd mede dankzij de inzet van Berthine. Dus ik kan de samenwerking met haar echt aanraden.
Samenwerken met Berthine is fijn! Het snelle schakelen en de korte lijntjes (naast de mooie resultaten uit het adverteren uiteraard) waardeer ik het meest.
Achtergrond groene kleur
Janneke Kuipers
Direct bij het eerste telefonische gesprek was Berthine overtuigend in haar kunnen. Nog geen 20 minuten later had ik al zoveel vertrouwen dat ze al toegang had gekregen tot mijn socials en website. Berthine heeft alle records weten te verbreken, buiten de boost in omzet denkt ze heel goed mee en is het prettig communiceren met Berthine. Niets staat een langdurige samenwerking in de weg!
Achtergrond groene kleur
Tjarko v. Doormaal
"Nauw betrokken, meelevend en persoonlijk"
Je bent ontzettend nauw betrokken, meelevend en persoonlijk. Daarnaast is het ontzettend uitgebreid. De video's zijn echt een top toevoeging maar ik vind het ook heel fijn dat ik jouw tips nog in tekst kan terugvinden. Het programma/site waarmee je dit doet werkt heel fijn. 
Testimonial Roos 2
Roos van der Meijden

Duurzame Opruimcoach

'MEGA waardevol!'

Wauw! Wat een MEGA waardevolle tips! Heel erg bedankt :D Je kwam echt met tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar waar ik zeker de waarde enorm van inzie, waardoor ik ook geloof dat ik hierdoor meer zou kunnen verkopen. Ik ga ze ook echt ALLEMAAL toepassen in de komende dagen!

liza-theresetter-reviewfoto
Liza van der Veeken

Perfectionisme coach

"Bruikbare tips"
Bruikbare tips. Je geeft goed aan wat er nog anders kan en komt ook met suggesties. Ik kon gelijk alles aanpassen.


 
Testimonial
Christeny Martis
De SEO Studio

En een kleine greep uit de spontane berichtjes

"Heb het idee dat er records verbroken worden"

Resultaten Facebook advertenties


Die records doelen hierop:
"€16.558 direct gemeten omzet binnen 1 maand uit Facebook met €1.000 adbudget" 

Resultaten Facebook advertenties  


werken met Berthine


"We hebben eigenlijk nog nooit iemand gehad die echt

heeft meegekeken naar alle aspecten van de marketing"

Klantervaringen facebook adverteren uitbesteden


Testimonials van blije klanten

Testimonials van blije klanten
Jij dacht met me mee. Liet me dingen doen en trok me uit mijn comfortzone. Je was voor mij erg een sparringspartner hoe ik sterker naar buiten kan treden met mijn boodschap en energie. Je was ook een stok achter de deur en hielt alles fijn in de gaten, dingen die ik vergat.
Sifra |Coach voor ambitieuze vrouwen

Testimonials van blije klanten

Testimonials van blije klanten

Testimonials van blije klantenErvaringen met de Funnel Review

null


Testimonials van blije klanten

null

Ervaringen met de Funnel Review

reacties van mijn lezers op de checklist

reacties van mijn lezers op de checklist