Klanten aan het woord

"Heb het idee dat er records verbroken worden"

Resultaten Facebook advertenties


Die records doelen hierop:
"€16.558 direct gemeten omzet binnen 1 maand uit Facebook met €1.000 adbudget" 

Resultaten Facebook advertenties  "Sinds we met Berthine samenwerken trekken we maandelijks 4 keer zoveel klanten aan. We hebben onze samenwerking dan ook met onbepaalde tijd verlengd."

Tevreden review van Meer klanten uit online"We hebben eigenlijk nog nooit iemand gehad die echt

heeft meegekeken naar alle aspecten van de marketing"

Klantervaringen facebook adverteren uitbesteden


Testimonials van blije klanten


Google Review Meer klanten uit online

"Nauw betrokken, meelevend en persoonlijk"
Je bent ontzettend nauw betrokken, meelevend en persoonlijk. Daarnaast is het ontzettend uitgebreid. De video's zijn echt een top toevoeging maar ik vind het ook heel fijn dat ik jouw tips nog in tekst kan terugvinden. Het programma/site waarmee je dit doet werkt heel fijn. 
Testimonial Roos 2
Roos van der Meijden

Duurzame Opruimcoach

'MEGA waardevol!'

Wauw! Wat een MEGA waardevolle tips! Heel erg bedankt :D Je kwam echt met tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar waar ik zeker de waarde enorm van inzie, waardoor ik ook geloof dat ik hierdoor meer zou kunnen verkopen. Ik ga ze ook echt ALLEMAAL toepassen in de komende dagen!

liza-theresetter-reviewfoto
Liza van der Veeken

Perfectionisme coach

"Bruikbare tips"
Bruikbare tips. Je geeft goed aan wat er nog anders kan en komt ook met suggesties. Ik kon gelijk alles aanpassen.


 
Testimonial
Christeny Martis
De SEO Studio
Testimonials van blije klanten
Jij dacht met me mee. Liet me dingen doen en trok me uit mijn comfortzone. Je was voor mij erg een sparringspartner hoe ik sterker naar buiten kan treden met mijn boodschap en energie. Je was ook een stok achter de deur en hielt alles fijn in de gaten, dingen die ik vergat.
Sifra |Coach voor ambitieuze vrouwen

En een kleine greep uit de spontane berichtjes

Testimonials van blije klanten

Testimonials van blije klanten

Testimonials van blije klantenErvaringen met de Funnel Review

null


Testimonials van blije klanten

null

Ervaringen met de Funnel Review

reacties van mijn lezers op de checklist

reacties van mijn lezers op de checklist