Leer adverteren op facebook en instagram

Laat je online (cursus)bedrijf groeien met Facebook en Instagram advertenties

Heb je een online cursus/training die bomvol waarde zit, maar wordt die maar sporadisch verkocht? Of ben je bezig met het maken van een online cursus en bang dat straks niemand de cursus koopt..?


Dan is deze online training voor jou. Ik leer je hoe je leads krijgt via Facebook en Instagram ads. Kijk over mijn schouder mee en zet in no time je eerste campagne live.

Ja, ik wil zelf leren adverteren!
897+ ondernemers gingen je voor
"Megagoede en duidelijke cursus. Heel uitgebreid"
Ik volg jouw online cursus [FB & Insta ads], megagoede en duidelijke cursus. Heel uitgebreid. Ik had wat twijfels van oke, ik ken al heel veel van advertenties, maar toch wel heel blij dat ik deze aangekocht hebt want ik vind het echt de max. Ik heb al heel veel bijgeleerd, ook al beheer ik al jaren mijn eigen advertenties en heb ik daar ook al trainingen over gevolgd. Dus superhard bedankt om dat zo mooi in elkaar te steken!
Tessy
"Stap voor stap verder"
Ik vind de training heel goed in elkaar gezet en helpt me enorm om alles ingericht te krijgen. FB ads kan behoorlijk overwhelming zijn, maar met de training kom ik stapje voor stapje verder. Mega thanks!
Leren adverteren instagram en facebook
Justine Wolters - Justine Spreekt
"Duidelijk en to the point"
Ik ben door jou en je cursus gestart met het adverteren en er is echt een compleet nieuwe wereld open gegaan! Ik vind jouw cursus echt heel goed (en geloof mij heb er al heel wat gevolgd)! Hij is duidelijk, to the point en je bereikt er echt een doel mee!
favicon-meerklantenuitonline
Helena

Succesvol adverteren = niet langer meer hopen op verkopen

"Ja, ik zou dat ook wel willen..."

Je ziet de ene na de andere online ondernemer starten met adverteren op Facebook en Instagram. Logisch ook, want mensen spenderen uren per dag op deze platformen.


Adverteren is een super laagdrempelige manier om in beeld te komen bij jouw doelgroep. En je bereikt duizenden mensen tegelijk,  zonder dat je dagelijks zichtbaar hoeft te zijn. Je omzet is niet meer afhankelijk van jouw stories. Een superwaardevolle skills dus die je op de langere termijn geld op blijft leveren.
Wanneer je een online business hebt is het cruciaal dat je leert hoe je online adverteert. Je bouwt daarmee aan een systeem wat continu leads en klanten voor je maakt. Dus waarom niet het leerproces starten en nu je eerste campagne lanceren? 


maar..(en daar beginnen de struggles)

_Straks  vergooi ik mijn geld vanwege een stomme fout.. 


_Ik weet niet hoe ik de juiste doelgroep target en of mijn advertenties mensen wel echt aanspreekt..

_De techniek! Hoe werkt dat met pixels en aangepaste conversie?!

_Alles is zo overwhelming, hoe zet ik een sterke campagne op en hoe weet ik of ik het goed doe?

_Ik ben te druk om dit te doen


_Wat moet ik doen om te optimaliseren en naar welke cijfers moet ik dan kijken?


Grote online ondernemers over ads
Veronique Prins: 
"FB ads zijn voor mij een ongelooflijk belangrijk onderdeel van mijn strategie"

Simone Levie: 
Ik geloof in de kracht van targeting en bereik. Denk niet te klein en weet dat de hele wereld aan je voeten ligt, mensen moeten je alleen wel weten te vinden. En door ads gaat dat supersnel

Berthine-de-Ruiter-FB-ads-leren
Ik help je als ervaren FB advertentiespecialist - Berthine de Ruiter

Let's go

Na inmiddels 300.000+ euro in advertentiebudget te hebben beheerd als adsexpert en tientallen ondernemers 1:1 geholpen te hebben met het genereren van 116.000+ leads voor hun gratis weggevers, webinars en online programma's,  weet ik wat er nodig is om een bedrijf online veel sneller te laten groeien.

Dus ik ga je helpen.

Mijn focus: jou leren hoe je zelf vol vertrouwen een advertentiecampagne livezet die de JUISTE mensen aanspreekt, die maar al te graag hun gegevens bij je achterlaten of direct al je cursus willen kopen, omdat ze zich begrepen voelen en door jou geholpen willen worden.

Ook wil ik je motiveren om het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten. Begin het (met mijn hulp!) te leren. 

Wat er mogelijk is met adverteren. 

Leads ebook campagne:

leads ebook campagne

Leads live masterclass:

Leads live masterclass


Training: Leren adverteren op Facebook en Instagram
€395

Waarom uitstellen? Til jezelf op dat online podium!

Zodat niemand meer om je heen kan en klanten je weten te vinden. De FB ads training komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is. 


» Online videotutorials vol tips, 6 modules in totaal

» Lifetime toegang

» EXTRA: PDF's en handige templates incl. voorbeelden

Voor wie geschikt?

  • De beginner: je wilt starten met Facebook advertenties, maar je weet niet waar je moet beginnen
  • Je hebt al eens geadverteerd maar resultaten vallen nog tegen, je twijfelt of je het wel goed doet
  • Je advertenties lopen opzich lekker, maar je wil meer tips & tricks om naar volgend niveau te gaan. 

De training is zo ingestoken dat zowel de beginnersbasis als de slimme technieken aan bod komen.  Je kunt zelf doorklikken naar wat voor jou op dit moment het meest relevant is.
Niet geschikt voor webshopeigenaren die fysieke producten verkopen. Zo laat ik niet zien hoe je een catalogus koppelt aan je webshop of dynamische productadvertenties opzet. 

Deze training was een succes onderdeel van
de cursus van Celine Charlotte null

Wat je allemaal krijgt als je nu JA zegt deze online training:

online traiining leren adverteren facebook Instagram ads

Fase 0. De mindset voor groei

Om succesvol te adverteren heb je een bepaalde mindset nodig, zodat je niet te emotioneel gaat ingrijpen en daarmee je resultaten saboteert. 

Fase 1. FB klaarmaken voor runnen ads

Om te weten hoe effectief je campagnes zijn moet je kunnen doormeten. Ik laat je zien hoe je de FB pixel en de Conversions API instelt. Je domein verifieert en aangepaste conversies maakt. 
» Ik deel 2 handige plug-ins met je waarmee dit alles een fluitje van een cent wordt.


Fase 2. Strategie

Zonder strategie doe je maar wat. Advertenties zijn altijd onderdeel van het geheel, dus wat volgt er nog, en hoe welke strategie is dan slim?

» 4 strategieën uitgelegd

»  Fijne opdracht om op out of the box ideeën te komen


Fase 3.Doelgroep & Targeting

Aangepaste, vergelijkbare en interessedoelgroepen. Ik leg je ze allemaal uit. En welke interesses wil je wanneer inzetten?

» Mijn go-to doelgroepen

» Handige hack om achter slimme  interesses te komen

» Opdracht: Ideale Klant in Beeld


Raken met tekst en beeld

Je advertentie moet mensen in beweging zetten, hoe zorg je voor teksten die raken en advertentiemateriaal wat opvalt? Ik geef je voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn en wat ik zie dat nu goed werkt.

» Incl. Inspiratiemap met voorbeelden
» Handig template voor sterkte teksten  Fase 4. Campagne, advertentieset, advertentie: waar moet je op letten?

Dan komt de tijd om de campagne echt op te bouwen. Je kijkt over mijn schouders mee en laat je zien hoe je van A-Z een campagne opzet en test met verschillende materialen. 


Zo lees je resultaten uit en stuur je bij

Oke, je campagne staat live en nu heb je een dashboard vol met cijfers. Ik vertel je hoe je het zo instelt dat je überhaupt snapt waar je naar kijkt en welke belangrijk zijn.

» Instellen kolommenstructuur
» Zo lees je de resultaten van een dynamische advertentie

» Template: Resultaten Rapportage voor goed overzicht


Tips voor optimalisatie

Wat kun je doen om je resultaten te verbeteren? Ik geef je tips en adviezen om te optimaliseren, zonder je campagne om zeep te helpen. Met hoeveel verhoog je bijvoorbeeld budget? En waar moet je voor oppassen?
online traiining leren adverteren facebook Instagram ads

€395

Wat je krijgt:

De FB ads training komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is. 


» Online videotutorials vol tips, 6 modules in totaal

» Lifetime toegang

» EXTRA: PDF's en handige templates incl. voorbeelden


Berthine-de-Ruiter-cursus

Klaar om te leren adverteren?

Klant ervaring Facebook adverteren

Ik kwam met Berthine in aanraking via de mastermind groep van Tineke Zwart. Omdat ik op de lancering van mijn Money Mindset programma advertenties wilde inzetten, had ik in die groep een oproep geplaatst. Het kennismakingsgesprek gaf mij meteen een goed gevoel. Vriendelijk, geïnteresseerd en meteen meedenkend hoe we een en ander zouden kunnen aanpakken. Tijdens de lancering heeft ze me alles uit handen genomen rondom de advertentiecampagne. Ik ben echt a-technisch en Berthine heeft steeds met veel geduld alles uitgelegd. Uiteindelijk heeft de lancering me een omzet van € 14.000 opgeleverd mede dankzij de inzet van Berthine. Dus ik kan de samenwerking met haar echt aanraden.

Monique van Roekel|Mindset coach

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoeveel kost de training?

Als je nu instapt, 395 euro. Je kunt betalen met o.a. iDeal, creditcard en Belgische bank. Deze training is zakelijk aftrekbaar, en de btw hoef je als ondernemer ook niet te betalen.

Hoe weet ik of de training iets voor mij is?

Als je enthousiast bent om zelf aan de slag te gaan met je advertenties op Facebook en Instagram en je wilt groeien in bereik, zichtbaarheid, leads en klanten. En je hebt een online kennisproduct zoals een cursus, training en hebt een gratis weggever om mensen op je emaillijst te zetten. dan zit je hier goed. Deze training is NIET geschikt voor webshops.


Maar zeker weten doe je het nooit. Gelukkig heb ik een 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. En het mooiste: dat je een superwaardevolle skill leert: adverteren op Facebook en Instagram en daarmee je bedrijf eindelijk op het online podium tilt!

Hoelang heb ik toegang?

Lifetime. Wanneer de online omgeving offline gaat zorg ik ervoor dat je het materiaal vooraf kunt downloaden.

Hoeveel tijd kost de training?

Je hebt een paar uur aan video's in je online leeromgeving. Die kun je op eigen tempo bekijken. Daarnaast zijn er nog verschillende opdrachten. Maar uiteindelijk zul je er ook zelf mee aan de slag gaan. Alles is onbeperkt kijkbaar dus je kunt de video's er altijd nog eens bijpakken. 

Wanneer krijg ik toegang?

Direct. Je krijgt na aankoop de inloggevens via de mail en kunt direct starten met de verschillende modules.

Waar wacht je nog op? ;)