funnel statistieken

Jouw funnel beter laten presteren?

Haal meer kennismakingen en klanten uit je emaillijst dankzij een persoonlijke analyse

berthine-rodejas

Laat je ook zoveel omzet liggen? Zonde.

Mensen die zich inschrijven voor jouw weggever zijn essentieel voor een winstgevende funnel. De logica lijkt vrij simpel: meer downloads van je weggever betekent meer leads in je funnel, meer klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe krijg je die inschrijvers zover dat ze enthousiast zijn over de mogelijkheid om met jou samen te werken? 

Ik zie dit zo vaak in de praktijk. Alles staat "zoals het hoort":

 • Opt-in pagina
 • Bedankt pagina
 • Automatische emailreeks
 • Mooi aanbod
 1. Alleen... het levert je nauwelijks betalende klanten op.

De meeste coaches en trainers focussen zich enkel op: "Hoe kan ik mijn lead zoveel mogelijk waarde geven?" Ze stoppen hun funnel vol met waardevolle tips en informatie. Dat is natuurlijk fantastisch, maar met alleen waarde geven kom je er niet.

Het wil namelijk nog niet automatisch zeggen dat ze nu overtuigd zijn om met jouw product aan de slag te gaan. En dat is wel het doel van je funnel, toch? Een slecht ingerichte funnel kost je onbedoeld bakken met geld.

Hoe krijg je ze wel enthousiast? Door de juiste brug te bouwen tussen je weggever en aanbod.  Zodat ze het niet alleen willen, maar ook geloven dat het ze verder gaat helpen. 

Ik duik graag in jouw funnel om je hiermee te helpen! Een paar aanpassingen en een iets andere bereidingswijze maakt dat jouw klant de reis maakt die nodig is om JA te kunnen zeggen. Zodat je agenda straks eindelijk tjokvol zit met toffe kennismakingen om je (1-op-1) trajecten of online programma's te verkopen. 

Ervaring Funnel Review
"Hij 'loopt' lekkerder"


Na het zelf bouwen van mijn weggever funnel voor mijn praktijk Hic et Nunc coaching was ik op zoek naar een objectieve marketing blik van buiten en vond ik Berthine. Berthine heeft zorgvuldig mijn funnel mails onder de loep genomen en ik ben er goed voor gaan zitten om haar vele tips en adviezen (die ik super handig in losse video's ontving) aan te passen! Alle mails achter elkaar lezen nu veel logischer. Er zit veel meer opbouw in richting het uiteindelijke doel, een intake met mij als systemisch coach. Hij 'loopt' lekkerder zeg maar. Ben echt enorm blij dat ik Berthine om advies heb gevraagd. Zou het absoluut zó weer doen :)
 Lieke Michiels van Kessenich |Systemisch Coach

De voordelen van een Funnel Review

 • 7+ video's met persoonlijke feedback op elke stap van je funnel
 • Ongezouten mening vanuit de klantbeleving, hoe komt jouw proces op hen over?
 • Actie-gerichte tips. Je weet PRECIES waar je optimalisatie kansen liggen
 • Optimalisatie punten die je direct kunt implementeren
 • De boodschap komt beter aan waardoor meer mensen een kennismaking bij je inplannen
 • Makkelijk terug te kijken en te downloaden
 • Je snapt nu hoe je je aanbod helder en duidelijk uitpakt. Zodat mensen sneller JA kunnen zeggen
 • Je bent je bewust van je blinde vlekken, zodat je deze in de toekomst weet te vermijden
productaanbod-funnelreview
€ 450,-

Funnel Review

Een persoonlijke analyse om helder te hebben waar je nu staat en waarom het nog niet zo lekker stroomt. Ik kijk met je mee naar de belangrijkste pagina's op je website en je emailfunnel. 


Je ontvangt een vragenlijst. Aan de hand van die antwoorden en je funnel maak ik een analyse per video met al mijn bevindingen, speciaal voor jou.


Ik kijk hoe je overkomt en of je verhaal en aanbod helder is en of dit matcht met wie je wilt aanspreken.


Zo heb je in één oogopslag helder hoe je het nu doet en waar je aan kunt werken om meer en betere klanten aan te trekken.

Ervaringen met de Funnel Review

'Ontzettend uitgebreid'
Je bent ontzettend nauw betrokken, meelevend en persoonlijk. Daarnaast is het ontzettend uitgebreid. De video's zijn echt een top toevoeging maar ik vind het ook heel fijn dat ik jouw tips nog in tekst kan terugvinden. Het programma/site waarmee je dit doet werkt heel fijn. 


Roos testimonial
Roos van der Meijden

Duurzame Opruimcoach

'MEGA waardevol!'
Wauw! Wat een MEGA waardevolle tips! Heel erg bedankt :D Je kwam echt met tips waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar waar ik zeker de waarde enorm van inzie, waardoor ik ook geloof dat ik hierdoor meer zou kunnen verkopen. Ik ga ze ook echt ALLEMAAL toepassen in de komende dagen!
liza-theresetter-reviewfoto
Liza van der Veeken

Perfectionisme coach

'Bruikbare tips'
Bruikbare tips. Je geeft goed aan wat er nog anders kan en komt ook met suggesties. Ik kon gelijk alles aanpassen.  Testimonial

Christeny Martis
De SEO Studio

Testimonial Roos 2
Ik denk dat je als ondernemer bepaalde dingen wel weet maar soms 'blind' bent op het moment dat het gaat om jouw product of landingspage. Ontzettend fijn dat iemand je er even op wijst dat je met kleine aanpassingen heel veel verandering teweeg kan brengen.
Roos van der Meijden | Duurzame Opruimcoach
"Van tunnelvisie naar funnelvisie"

Testimonials van blije klanten

Ervaringen met de Funnel Review

Testimonials van blije klanten


Ervaring met Funnel Review


Ervaring met Funnel Review

Veelgestelde vragen over Funnel Review

Voor wie is de Funnel Review (en voor wie niet)?

Voor coaches en trainers die in de basis al een funnel hebben staan: een gratis wegever die naar een aanbod of kennismaking leidt, maar waar de resultaten tegen vallen. Er komen weinig kennismakingen uit, laat staan betalende klanten. Je hebt behoefte aan persoonlijke feedback op wat er nu staat. Het doel is een vollere agenda met kennismakingen. Herkenbaar? Dan is dit voor jou!

Dit is niet voor jou wanneer:
- Je een webshop hebt met fysieke producten
- Nog geen funnel hebt staan
- Geen tijd en geld wilt investeren in je funnel.

Hoe lang is Funnel Review video?

De Funnel Review video is 30 minuten.

Deze bestaan uit ongeveer 7 korte video's, een video per stap in jouw funnel. Zo kun je -wanneer je bijvoorbeeld met je bedanktpagina aan de slag gaat- die video er op je gemak nog eens bijpakken. Makkelijk terug te vinden, dus zo kun je snel aan de slag.

Hoelang duurt het voordat ik mijn Funnel Review ontvang?

Je persoonlijke Funnel Review wordt in de regel binnen 7-10 (werk)dagen geleverd via de e-mail. Als je jouw video niet binnen die termijn hebt ontvangen, neem dan direct contact met mij op via berthine@meerklantenuitonline.nl

Hoe krijg ik de Funnel Review aangeleverd?

Zodra de Funnel Review klaar is, ontvang je een e-mail met daarin de link naar een videoplatform. Je kunt de video's ook downloaden en opslaan mocht je dat willen. Dan kun je ze op je gemak later nog eens terugkijken.

Waarvoor kan ik de Funnel Review gebruiken?

Dankzij de tips en adviezen naar aanleiding van de Funnel Review zet je een funnel neer die van A tot Z goed in elkaar zit, zodat deze weer gaat doen waarvoor die bedoeld is: jou klanten opleveren!

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan gemakkelijk via bijvoorbeeld iDeal, creditcard of Paypal. Op de betaalpagina heb je verschillende mogelijkheden. Neem gerust een kijkje ;)

Waar ligt de focus op bij de Funnel Review?

Dat is maar net afhankelijk van waar jij tegenaan loopt of op vastloopt. Geef dat dus vooral duidelijk aan in de vragenlijst die na betaling zichtbaar wordt, dan weet ik waar ik extra aandacht aan mag geven. Zodat ik je zo goed mogelijk hiermee kan helpen.

Zo kreeg ik de volgende specifieke verzoeken;
- De advertenties lopen ineens niet zo lekker en ik vraag me af of de funnel daar nog wel goed op aansluit.
- Er zijn nog maar weinig verkopen geweest, sluit mijn instapproduct wel goed aan?
- Hoe kan ik meer verleiden in mijn emails, zodat mensen sneller tot actie over gaan?
- Zijn mijn onderwerptitels wel pakkend genoeg?

Onthou, de Funnel Review is altijd afgestemd op jouw behoeftes.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Heb je een andere vraag, stel deze dan gerust via berthine@meerklantenuitonline.nl

Klaar voor een next-level funnel?

Geen waardevolle tips uit de review kunnen halen? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug  😘